EIGENSCHAPPEN

Bouwjaar 1984
Kilometerstand 42.970 km
Vermogen 184 PK
Brandstof Benzine
Prijs € Te laat...
Kleur Wit / Matgrijze Plastidip
Bekleding Donkerblauw interieur (volledig origineel)
Transmissie Handgeschakeld
Cilinderinhoud 2788 cm3
Aantal cilinders 6
Gewicht 1510 kg
Aandrijving Achterwielen
BTW / Marge Marge
Garantie In overleg

Lees meer Lees minder

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden:

In een uniek, zeldzaam mooie, originele staat verkerende BMW 728i uit 1984 met origineel 42.000 km gereden! Wat een plaatje en wat een ongelooflijk uniek object! Een feestje om te bewonderen, mee te rijden, te fotograferen en om te verkopen. 

De volledige historie is bij deze BMW aanwezig en hebben wij er allemaal bij. Vanaf de eerste eigenaar in 1984 in Oostenrijk, de heer Gustav is werkelijk alles aan de auto bekend en gedocumenteerd. In 2006 is de auto door de tweede eigenaar naar Nederland gehaald compleet met de volledige historie. Tevens heeft de BMW toen een volledige holle ruimte tectyl behandeling ondergaan en is er groot onderhoud aan gepleegd. Deze eigenaar heeft de BMW na ruim 7 jaar van de hand gedaan aan een volgende enthousiaste liefhebber. 

Daarna is er een enthousiaste liefhebber uit Bussum trotse eigenaar geworden welke veel onderhoud aan de auto heeft gepleegd en de BMW heeft gekoesterd. 

Vervolgens is de BMW in trotse handen gekomen van de huidige eigenaar welke de auto sinds 2010 in bezit heeft en er werkelijk alles aan doet om de BMW in een super conditie te houden, kosten noch moeite worden gespaard om deze schitterende BMW in ere te houden. 

De BMW is werkelijk keihard, geen slechte plek aan de auto te zien, ook motorisch is alles origineel, uiteraard matching numbers en enkel originele onderdelen.

De originele kleur van de BMW is wit. De huidige eigenaar heeft in de winter van 2015 de BMW aan een "plastidip" behandeling onderworpen waardoor de auto nu tijdelijk matgrijs is met BMW M accenten. Deze plastidip kan zeer eenvoudig zonder schade of blijvend kleurverschil worden verwijderd waardoor de BMW zijn origineel witte kleur weer heeft. 

Is er dan niets niet origineel aan de BMW? Jawel, de rechterbuitenspiegel hoort er eigenlijk niet op maar is wel erg makkelijk in het dagelijks gebruik, deze kan eenvoudig weer gedemonteerd worden zelfs de originele schakelaar en blindplaat zijn nog bij de BMW aanwezig om het geheel weer origineel te maken.

Ook het derde remlicht, door de huidige eigenaar ingebouwd is niet origineel maar wel zo veilig, ook deze kan eenvoudig zonder schade worden verwijderd. Tevens is er een originele BMW afneembare trekhaak gemonteerd, een exemplaar welke origineel ook onder dit type 7 serie thuishoort. De radio is niet origineel maar de originele is nog bij de auto aanwezig! 

Kortom deze BMW is écht one of a kind, een exemplaar in deze staat met deze historie en km stand kom je maar héél zelden tegen. Voor de verzamelaar of liefhebber een absolute must see!

Deze auto is er helemaal klaar voor om ook voor de nieuwe eigenaar het heerlijke rijgenot te geven als dat die doet. Alle aflevermogelijkheden zoals garantie, financiering en inruil zijn bespreekbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

LET OP! De huidige eigenaar kan het nog niet over zijn hart verkrijgen de auto direct bij ons achter te laten, er wordt nog beperkt met de auto gereden. Bezichtiging is op afspraak mogelijk op onze vestiging in Lisse. De auto is dus niet standaard bij ons aanwezig, op uw verzoek zorgen wij ervoor dat de auto klaarstaat voor een bezichtiging en proefrit, graag dus even in vooraf overleg. Een bezichtiging en proefrit op een andere locatie? In overleg is bijna alles mogelijk. 

U bent op afspraak van harte welkom om deze auto te bezichtigen en mee proef te rijden. Belt u even van te voren zodat we een dag en tijd met elkaar kunnen afspreken? 

Heeft u verdere vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens!© Copyright 2023 Website door Webbureau Quite Easy