GRATIS WAARDEBEPALING?

Vul het formulier in en wij bepalen de waarde van uw auto.

AUTO VERKOPEN?

Verkoop vandaag nog je auto bij Automakelaar Randstad.

MAAK EEN AFSPRAAK

“Een auto verkopen is geen hogere wiskunde maar het vergt wel specifieke kennis en een goed internationaal netwerk om het op de juiste manier te doen”

 • U wilt uw auto verkopen?

  Dan bent u alvast bij het juiste bedrijf beland welke u hierin uitstekend van dienst kan zijn. Uw auto verkopen kan verschillende redenen hebben echter is inruil in de meeste gevallen een slecht plan aangezien er dan ver onder de marktwaarde wordt geboden. Ook heeft u geen zin in allerlei mensen aan de deur. Kortom u zoekt iemand die u alle rompslomp uit handen neemt en de beste prijs voor uw auto kan bemachtigen. Dat zijn wij.

 • Scherpe coutage!

  De beste prijs voor uw auto krijgen is één ding maar welke kosten staan daar voor u tegenover? Logisch dat deze vraag opkomt. Wij rekenen scherpe, heldere tarieven altijd all in zonder onverwachte bijkomende kosten. Onze tarieven zijn als volgt:

  Verkoopwaarde tussen € 1 en € 5.000 vast tarief van € 500 exclusief BTW
  Verkoopwaarde tussen € 5.000 en € 15.000 vast tarief van € 750 exclusief BTW
  Verkoopwaarde tussen € 15.000 en € 25.000 vast tarief van € 1.000 exclusief BTW
  Verkoopwaarde tussen € 25.000 en € 35.000 vast tarief van € 1.250 exclusief BTW
  Bij auto's met een verkoopwaarde boven de € 35.000 maken wij graag een tarief op maat voor u. 

  In bovenstaande tarieven zit het volledige verkooptraject: van het uitgebreid fotograferen van uw auto, het internationaal adverteren tot het volledige verkoop en aflevertraject, extra kosten maken wij alleen indien noodzakelijk en altijd in vooraf overleg met u.

 • No cure no pay

  Wij bieden de auto aan binnen ons internationale netwerk, daarnaast adverteren wij de auto binnen geheel Europa om zo de markt zo groot mogelijk te maken. Eigenlijk lukt verkoop altijd maar wanneer dit binnen 3 maanden niet het geval is bent u vrij om de auto kosteloos weer uit de verkoop te nemen. Staat de auto langer als 3 maanden te koop en besluit u dan om de auto alsnog zelf te houden, in te ruilen of wat dan ook vragen wij een eenmalige tegemoetkoming in de gemaakte kosten van € 250,- exclusief 21% BTW.

 • Internationaal adverteren

  De automarkt is uiteraard veel groter als Nederland, voor veel auto’s is het zeer interessant om na te gaan wat de waardes in het buitenland doen, in sommige gevallen levert een auto in het buitenland meer op dan dat hij in Nederland doet, wij zoeken dit altijd uit en geven u daar een eerlijk advies in. Wij adverteren door geheel Europa en bieden uw auto aan binnen ons internationale netwerk. Het eventueel exporteren van uw auto vergt een specifieke kennis, ook deze hebben wij in huis, ook bij eventuele export van uw auto nemen wij het gehele traject uit handen.

 • Volledige begeleiding

  Wij nemen u écht alle zorgen uit handen, van het onderling bepalen van de verkoopprijs tot het professioneel fotograferen van uw auto, de advertentietekst, het adverteren zelf, de verkoopgesprekken, de prijsonderhandelingen en de koopovereenkomst. Uiteraard bepaalt u zelf of u akkoord gaat met de geboden verkoopprijs. Wanneer u akkoord bent verzorgen wij de koopovereenkomst, het daadwerkelijk overschrijven van de auto en verstrekken wij u de vrijwaring. Kortom wij ontzorgen u volledig.

 • Verkoop vanuit uw eigen standplaats

  Wij begrijpen dat wanneer u uw auto wilt verkopen het lastig is om de auto ergens neer te moeten zetten. Wij zorgen ervoor dat u gewoon met de auto kunt blijven rijden tot het moment dat er daadwerkelijk een verkoop plaatsvindt, zo houdt u het gemak van de auto. Wanneer een potentiele koper zich meld voor een bezichtiging en eventuele proefrit nemen wij contact met u op. In onderling overleg zorgen we er dan voor dat wij de beschikking over de auto krijgen wanneer het u past. De bezichtiging en proefrit kunnen plaatsvinden vanuit onze vestiging in de randstad of eventueel op locatie, wij regelen het.

 • Afleverklaarmaken / aankoopkeuring

  In sommige gevallen wenst de koper een aantal zaken aan de auto geregeld te hebben voordat wij de auto aan hem afleveren, denk bijvoorbeeld aan een benodigde onderhoudsbeurt, een APK keuring of het professioneel reinigen van het in en exterieur. Wij regelen dit allemaal, uiteraard in vooraf overleg met u ook weet u vooraf wat de kosten hiervan zullen bedragen. Wij leggen u altijd een netto opbrengst voorstel voor.

 • Centraal gelegen

  Wij werken vanuit de randstad, 20 minuten vanuit Amsterdam en 15 minuten vanuit Leiden en Haarlem. Onze locatie in Lisse is een perfecte plek om potentiele kopers te ontvangen en uw auto in de juiste ambiance te laten zien. Indien gewenst kan de bezichtiging ook op locatie plaatvinden.

 • Vergroot de verkoopkansen

  In veel gevallen heeft een potentiele koper een auto in te ruilen of moet de nieuw aan te schaffen auto (gedeeltelijk) worden gefinancierd. Daarnaast is er vaak behoefte aan het verkrijgen van garantie. Wanneer u met ons in zee gaat bieden wij deze mogelijkheid aan de potentiele kopers. Een eventuele inruilauto nemen wij zelf over of verkopen wij direct door binnen ons grote netwerk binnen de automotive branche. Financieringen regelen wij zelf en kan binnen een paar dagen geregeld zijn. Garantie kunnen wij in veel gevallen op de auto verlenen. Kortom de potentiele koper heeft alle gemakken van het kopen bij een autobedrijf. Hierdoor worden de verkoopkansen aanzienlijk vergroot en alles gebeurt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Een rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u enkele indicatieve voorbeelden welk voordeel er te behalen valt wanneer wij uw auto verkopen. In tegenstelling tot wanneer u de auto inruilt of rechtstreeks aan een “opkoper” verkoopt leveren wij de auto rechtstreeks aan de eindgebruiker, dit scheelt enorm! Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek welk voordeel er voor u te behalen is! Wij zijn u graag van dienst.

Merk en type Kilometerstand Inkoop handel* Verkoop Automakelaar** Netto opbrengst*** Uw voordeel****
BMW 520d sedan High Executive automaat 2012 Tot 125.000 km € 25.000 € 29.500 € 28.250 € 3.250
Audi A6 Avant 2.0 TFSI automaat Pro Line 2010 Tot 120.000 km € 13.000 € 16.950 € 15.950 € 2.950
Nissan Qahqai 2.0 Tekna 2008 Tot 150.000 km €   7.000 €   9.000 €   8.250 € 1.250
Volvo V70 D3 Summum automaat 2011 Tot 175.000 km € 14.000 € 17.950 € 16.700 € 2.700
Volkswagen Golf Plus 1.4 TFSI handgeschakeld 2013 Tot 60.000 km € 13.000 € 16.900 € 15.650 € 2.650


* Gebaseerd op de ANWB/BOVAG Koerslijst uitgave 2016/2017 betreft de globale inkoopprijs, kan iets afwijken ivm uitvoering en schades.
** Reële vraagprijzen met als meetpunt eerste helft 2017
*** Netto opbrengst is verkoopprijs minus bovestaande (vaste) tarieven, kan in realiteit iets afwijken door staat van auto
**** Uw voordeel uitgaande van de verkoopprijzen van eerste helft van 2017, bedragen zijn reële verkooprijzen maar zijn indicatief

Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag een gratis waardebepaling aan en wij rekenen het u voor op basis van de dan geldende prijzen.

Een vrijblijvende afspraak?

Wellicht heeft u nog vragen welke niet volledig zijn beantwoord en wilt u logischerwijs weten met wie u zaken doet, aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende, kosteloze afspraak. Wij zijn 7 dagen per week rechtstreeks bereikbaar middels
06-10052209. E-mailen kan uiteraard ook info@automakelaarrandstad.nl

© Copyright 2023 Website door Webbureau Quite Easy