AutomakelaarRandstad is ontstaan uit de vraag welke wij steeds meer kregen van relaties welke een slechte prijs geboden kregen voor inruil van hun auto en welke geen zin hebben in de hele (administratieve) rompslomp van het particulier verkopen van hun auto. Daar moet een goed alternatief voor komen dachten wij. Van hieruit is AutomakelaarRandstad ontstaan. De gedachte is eenvoudig laat particulieren genieten van de voordelen van het verkopen van hun auto binnen een autobedrijf zonder gedoe en rompslomp. AutomakelaarRandstad is onderdeel van LOOTZ Automotive te Lisse.

Uw makelaar is Maarten van der Putten, al vele jaren actief binnen de automotive branche en constant bezig met het vernieuwen en herontdekken van verschillende takken van sport binnen deze branche. Benzine zit er in de aderen, al vroeg werd de liefde voor het autovak er met de paplepel ingegoten. Door brede kennis en een ruim netwerk binnen de autobranche is hij in staat samen met u een reële vraagprijs voor de auto te bepalen en heeft hij de beschikking over verschillende kanalen om uw auto op een snelle, doeltreffende manier voor de maximale prijs te verkopen.

Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor. In een vrijblijvend gesprek leggen wij de voordelen en kosten helder aan u voor. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Graag tot ziens!

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • No cure No pay
 • Duidelijke afspraken vooraf geen kleine lettertjes
 • Gegarandeerd de beste prijs voor uw auto
 • Begeleiding van A tot Z wij nemen het volledige proces uit handen
 • Scherpe courtage
 • Vanuit de standplaats van uw auto geregeld, wij komen naar u!
 • Centraal gelegen in de Randstad
Snelheidsmeter auto
 • "Maarten heeft mijn Touareg bij mij opgehaald, ik kreeg hem na twee uur weer terug spik en span schoongemaakt! Ik ben gewoon met mijn auto blijven rijden totdat Maarten na twee weken opbelde met de vraag of die de auto even bij mij op kon halen voor een potentiele koper. Dit bleek direct een serieuze te zijn en Maarten heeft de volledige koop direct geregeld. Ik kreeg netjes het afgesproken bedrag en de vrijwaring. Top geregeld, bedankt!"

  P. VAN TOL
 • "Ik was al een tijdje bezig met een nieuwe auto maar kreeg bij alle dealer naar mijn mening veel te weinig terug voor mijn “oude” BMW 530d uit 2008. Via mijn netwerk kwam ik terecht bij Automakelaar Randstad, Maarten van der Putten.

  Na een leuk en helder gesprek heb ik direct de opdracht gegeven tot verkoop van mijn BMW. Dit verliep zeer plezierig en binnen 6 weken had Maarten alles geregeld.

  Perfect, ik kreeg een veel betere prijs voor mijn BMW en een fikse extra korting op mijn nieuw aangeschafte Volvo. Zeer tevreden, Maarten nogmaals bedankt!"

  J. VAN LEEUWEN
 • "In de loop der jaren had ik een aantal schitterende oldtimers verzameld maar door tijdgebrek stonden ze eigenlijk alleen maar stil en door ruimtegebrek besloot ik ze weg te doen, maar dan? Ik heb er geen verstand van, geen zin in rompslomp maar wil wel een eerlijke, marktconforme prijs ontvangen voor de wagens. Zo kwam ik terecht bij Maarten van AutoMakelaar Randstad.

  Na een leuk en enthousiast gesprek bij mij in de opslag heeft Maarten van de oldtimers direct een uitgebreide fotoreportage gemaakt en hebben wij duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Vervolgens is Maarten met de oldtimers aan de slag gegaan. De eerste twee gingen snel, de derde vergde wat meer van Maarten zijn verkoopkunsten maar is ook gelukt. Maarten bedankt voor de plezierige gang van zaken!"

AUTO VERKOPEN?
WIJ ZORGEN ERVOOR DAT DEZE WORDT VERKOCHT!
MAAK EEN AFSPRAAK

© Copyright 2023 Website door Webbureau Quite Easy