GRATIS WAARDEBEPALING?

Vul het formulier in en wij bepalen de waarde van uw auto.

AUTO VERKOPEN?

Verkoop vandaag nog je auto bij Automakelaar Randstad.

MAAK EEN AFSPRAAK

 • Wie is AutomakelaarRandstad?

  Uw contactpersoon en makelaar is Maarten van der Putten, al vele jaren actief binnen de Automotive branche met een breed internationaal netwerk. Kijk op de pagina “Over ons” voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op, wij stellen ons graag aan u voor! AutomakelaarRandstad is een onderdeel van LOOTZ Automotive, een officieel RDW erkend automobielbedrijf gevestigd in Lisse, kijk ook op www.lootz.nl 

 • Waarom zou ik kiezen voor AutomakelaarRandstad?

  Door de ervaring welke de afgelopen jaren is opgedaan hebben wij gemerkt dat mensen lang niet altijd het de maximale prijs voor hun auto kregen. Bij inruil wordt er een handelsprijs geboden waarbij degene die hem daadwerkelijk inruilt een percentage verdient, de tussenhandelaar zijn deel neemt en het autobedrijf waar de “oude” auto in de verkoop komt zijn marge haalt. Kortom een lange ketting waarin iedereen logischerwijs iets moet verdienen. Door uw auto direct aan de eindgebruiker aan te bieden halen we deze schakels ertussenuit en neemt u zelf de extra opbrengsten. Zo heeft u de maximale opbrengst voor uw auto zonder alle rompslomp eromheen.

 • Wat zijn de voordelen van AutomakelaarRandstad?

  Wij nemen het volledige verkooptraject voor u uit handen, u krijgt zelf niet te maken met allerlei (technische) vragen, krijgt geen mensen aan de deur welke informatie willen, wij bieden de potentiele koper de mogelijkheid zijn huidige auto in te ruilen, kunnen garantie op de auto verlenen, kunnen een eventuele financiering verzorgen en leveren de auto aan de nieuwe eigenaar af zoals hij wil en waar en wanneer hij wilt. U de maximale opbrengst en wij doen de rest. Transparant, open en eerlijk tegen een scherpe courtage. Wanneer u een nieuwe auto aanschaft kunt u een flinke korting bedingen bij het niet inruilen van uw huidige auto. Zo snijdt het mes aan twee kanten, de maximale opbrengst voor uw huidige auto en een fikse korting op uw nieuwe auto.

 • Wat als jullie mijn auto niet verkocht krijgen?

  Wij bieden de auto aan binnen ons internationale netwerk, daarnaast adverteren wij de auto binnen geheel Europa om zo de markt zo groot mogelijk te maken. Eigenlijk lukt verkoop altijd maar wanneer dit binnen 3 maanden niet het geval is bent u vrij om de auto kosteloos weer uit de verkoop te nemen. Staat de auto langer als 3 maanden te koop en besluit u dan om de auto alsnog zelf te houden, in te ruilen of wat dan ook vragen wij een eenmalige tegemoetkoming in de gemaakte kosten van € 250,- exclusief 21% BTW.

 • Waar zit jullie bedrijf?

  Wij werken vanuit onze locatie in Lisse centraal gelegen in de Randstad. 20 minuten vanuit Amsterdam en 15 minuten vanuit Haarlem en Leiden. Daarnaast komen wij ook graag naar u toe om de mogelijkheden aan u voor te leggen. Ook het daadwerkelijk in de verkoop nemen van uw auto kan op een door u gewenste locatie. Wij hebben de auto ongeveer 2 uurtjes nodig om deze “fotoklaar” te maken, te inspecteren en uitgebreid te fotograferen, daarna brengen wij hem weer bij u terug zodat u er gewoon gebruik van kan blijven maken.

 • Ik wil mijn auto wel verkopen maar kan niet zonder in de tussentijd wat dan?

  Wij begrijpen dat het voor u niet handig is om de auto te missen wanneer deze in de verkoop staat, vandaar dat wij de mogelijkheid bieden dat u gewoon met de auto kunt blijven rijden. Wij maken de advertentie op en adverteren hem internationaal. Wanneer een serieuze koper zich meld nemen wij contact met u op. In onderling overleg zoeken we dan een moment waarin wij beschikking over uw auto krijgen zodat wij een bezichtiging kunnen plannen met de potentiele koper.

 • Ik heb mijn auto niet meer nodig kan ik hem ook bij jullie in de showroom zetten?

  Ja dat kan zeker. Wanneer u de auto niet meer dagelijks nodig heeft kunnen wij hem in onze ruime showroom in Lisse tentoonstellen. Wij rekenen hier een vergoeding voor van € 75,- per maand exclusief 21% BTW. Dit bedrag wordt bij verkoop met u verrekend.

Een vrijblijvende afspraak?

Wellicht heeft u nog vragen welke niet volledig zijn beantwoord en wilt u logischerwijs weten met wie u zaken doet, aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende, kosteloze afspraak. Wij zijn 7 dagen per week rechtstreeks bereikbaar middels 0252-714000 of via whatsapp op nummer 06-10052209. E-mailen kan uiteraard ook info@automakelaarrandstad.nl

© Copyright 2023 Website door Webbureau Quite Easy